Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

iPad mini in het verhuur assortiment

Vanaf nu is het mogelijk om naast de standaard iPads, ook de iPad mini te huren. Gezien het kleine formaat(handzaam) en de lange accuduur(langer dan 10 uur) verwachten wij dat de iPad mini veel ingezet gaat worden voor Social Media Events, Beurzen en natuurlijk Workshops.

ipad-mini-review

U kunt de mini iPads ook in grotere aantallen huren en voor langere periode’s. Hiervoor maken wij graag een aangepast voorstel. Niet onbelangrijk is te vermelden dat de apps uit de appstore allemaal geschikt zijn voor de iPad mini, dus veel keuze uit goede content.