Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

Symbaloo voor de iPad

Symbaloo heeft een tablet versie voor de iPad ontwikkeld. De iPad versie van Symbaloo is een complete optimalisatie van de website en is dus geen aparte applicatie. Als je naar Symbaloo.com surft, dan zal de iPad versie vanzelf verschijnen. Je kunt als gebruiker inloggen en daarna meteen naar je eigen favorieten en instellingen toe. Deze worden op een automatische wijze via de Cloud gesynchroniseerd.

Je vindt de tabbladen op het scherm in de vorm van een menu zoals je die ook in applicaties vindt. Hierdoor heeft de versie voor de iPad een minimalistische vormgeving gekregen en wordt er ook meer ruimte voor blokjes geboden. Je kunt heel simpel met je vinger blokjes toevoegen, weggooien of slepen, zodat het wel net lijkt alsof het een app is.