Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

iPad Air

Onlangs is de komst aangekondigd van het nieuwe innovatieve product van Apple: de iPad Air. Deze opvolger van de iPad 4 is niet alleen sneller dan zijn voorganger, ook is de iPad Air maar liefst 28 procent lichter en 20 procent dunner dan de vorige iPad.

Het meenemen en gebruiken van de iPad producten wordt u door Apple steeds gemakkelijker gemaakt. iPadshuren.nl houdt de ontwikkelingen rondom de iPads nauwlettend in de gaten en biedt u dus nu ook de mogelijkheid om de iPad Air bij ons te huren. Hierbij profiteert u van onze laagste prijsgarantie, de flexibele levering en onze uitgebreide service. Of u nu iPads wil huren voor kleinere gezelschappen of voor grote groepen, wij doen u een aantrekkelijk, persoonlijk voorstel. Ook de nieuwe iPad Air kunnen wij voorzien van de apps die u nodig heeft voor uw vergadering, workshop of andere gelegenheid. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een voorstel aan!

 

Waarom een iPad huren?

Het gebruik van een iPad kan tijdens verschillende gelegenheden een prettige ondersteuning bieden. Tijdens vergaderingen heeft u snel en gemakkelijk de juiste gegevens bij de hand, bovendien kunnen de mensen die deelnemen aan de vergadering op hun gehuurde iPad direct meekijken naar de statistieken. Niet alleen tijdens vergaderingen, maar ook tijdens workshops, presentaties of wanneer u de beurs op gaat, zorgt de iPad voor een visuele ondersteuning van uw krachtige boodschap. U toont direct statistieken en analyses via de bestanden en mappen die eenvoudig gedeeld kunnen worden.

Profiteer van onze service

Heeft u geen internet op locatie? Meld het ons en wij zorgen voor een 3G kaart waarmee u altijd en overal gebruik maakt van het internet. De iPads die u huurt worden door ons gebracht, en op het afgesproken moment weer opgehaald. Voor kleine of grote aantallen, gebruik in Nederland in of in België, huurt u te allen tijde uw iPads bij iPadshuren.nl.